Foto: Kadrs no video

Internetu pāršalcis video, kurā redzams, kā 26. oktobra koncertā Lasvegasā Adele ar asarām acīs apskauj Selīnu Dionu, kura arī kļuvusi emocionāli saviļņota no dziesmas "When We Were Young".

Adeles koncertā 26. oktobrī Lasvegasā viesojās arī spēcīgā vokāla īpašniece Selīna Diona. Vairāku aculiecinieku video klipos iemūžināts, kā Adele, izpildot dziesmu "When We Were Young", virzās starp skatītāju rindām. Kad Adele starp skatītājiem ieraudzīja Selīnu Dionu, viņa izplūda asarās un steidzās pie viņas, lai apskautu, kura arī bija emocionāli saviļņota. Pūlis sajūsmā gavilēja par abu slaveno dziedātāju satikšanos.

@adkins_alleverything Adele & Celine Dion 🥹 I can't get out of this moment😭 #weekendswithadele #adele #adeleaccess #adelefans #adelevegas #adeleismylife #adeleiseverything #adeleadkins❤️ #loveadeleforever #adelefinalshow #adeleadkins #loveadele ♬ เสียงต้นฉบับ - ADELE🪐

Emociju sakāpinājuma dēļ Adelei bija grūti padziedāt un viņa lūdza, lai klausītāji viņai pievienojas.

Ir pienācis beigu posms Adeles koncertiem Lasvegasā. Koncerttūre "Weekends with Adele", kas sākās 2022. gada janvārī, noslēgsies 23. novembrī.

"Delfi" vēstīja, ka Selīnai Dionai 2022. gadā ārsti diagnosticējuši retu un neārstējamu neiroloģisku slimību, ko dēvē par "stīvā cilvēka" sindromu. Tā ir progresējoša kaite, kas neatgriezeniski ietekmē nervu sistēmu, īpaši smadzenes un muguras smadzenes. Pacienti ar laiku kļūst līdzīgi statujām – viņiem ir grūtības staigāt un runāt. Sindroms izraisa arī spazmas, kas ir tik spēcīgas, ka varot pat lauzt kaulus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!