Foto: F64

Pazīstamā aktrise Agnese Zeltiņa (attēlā) pēc vairāku mēnešu pauzes atkal izgājusi sabiedrībā - viņa pārsteidz sabiedrību ar tumšāku matu krāsu siltos medus toņos un izcilām iemaņām virtuvē, ar kurām gatava dalīties arī ar citiem, atklājot savas iecienītās receptes tikko izdotajā Blondīņu pavārgrāmatā.

"Mana īpašā bērnības recepte ir biezpiena kūka, taču to gatavoju reizi gadā - uz savu vārda dienu. Bet arī ikdienā es gatavoju pati - pie tam ļoti daudz un dažādi," sarunā ar izklaides portālu Mango atklāj Agnese.

Aktrise ēdamo sev gatavo divas reizes dienā, un man tas viņai neaizņem daudz laika. "Ja ēdiens jāgatavo ilgāk par pusstundu, tas ir lēni. Esmu iemācījusies visu ātri iztīrīt, sakapāt," stāsta Agnese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!