"Restorānam iet vēl labāk, nekā mums likās - ir ļoti daudz apmeklētāju. Domāju, ka cilvēkus piesaista viss kopā - uzrunā gan restorāna lokācijas vieta, gan ēdiens, pavāri, vīnziņi un interjers," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Sirmais.
Tā kā septembrī atvērtais Tam labam būs augt! jeb 3 pavāru restorānsvēl ir salīdzinoši jauns, Sirmajam ik dienas jābūt klāt un jāuzrauga tajā notiekošais, kas nozīmē to, ka viņam katru rītu un vakaru jāmēro tālais ceļš no mājām Dikļos līdz Rīgai.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit