Foto: F64

Populārais latviešu hiphopa mūziķis Gatis Irbe jeb Gacho (attēlā) aizvadītās nedēļas nogalē prezentējis savu jaunāko singlu ar nosaukumu Mazāk guli, kā arī šīs dziesmas oficiālo videoklipu.

Kā informē Gacho atbalstītāji, dziesmas būtība ir iedrošināt cilvēkus jebkurā vecumā nebaidīties sapņot lielus sapņus, lai arī ikdienā ir tik daudz lietas un darbi, kas mūs katru attur no sapņošanas - rutīna, šaubas, bailes no neizdošanās.

"Bieži vien dzīves rutīnā mēs paskrienam garām daudzām lietām, tostarp piepildītiem sapņiem. Tu dari kaut ko un tad saproti, ka kādreiz par to esi tikai sapņojis, un pat nepamani, ka sapnis ir kļuvis par realitāti. Tāpēc izdomāju, ka nepieciešams pamudināt katru, lai uzdrošinās sapņot, jo sapņi ļoti bieži mēdz piepildīties," tā par savu jauno veikumu stāsta pats Gacho.

Dziesma Mazāk guli ir māsterēta Cosmos Mastering studijā Zviedrijā, bet videoklips uzņemts ASV abu krastu lielpilsētās Ņujorkā un Losandželosā. Dziesmas piedziedājumā piedalījies Thursday 12th līderis Raimonds Ruskulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!