Slavenākais latviešu komponists Raimonds Pauls (attēlā), neraugoties uz dažnedažādajiem mūža laikā nogaršotajiem ēdieniem, tomēr ir pārliecināts latviešu virtuves cienītājs, un viens no viņa mīļākajiem ēdieniem ir latviešiem tik tradicionālais buberts.
"Es neesmu gardēdis, un manas prasības pret ēdieniem ir gaužām primitīvas. Esmu audzis, ēdot Latvijas produktus, un tā arī grasos dzīvot līdz mūža galam.
Diemžēl īsti lauku labumi, kādi mums bija pieejami agrāk, gan vairs netiek ražoti. Tāda maize, kādu ēdu jaunībā, vairs nekur nav atrodama. Tāpat ir arī ar gaļu un olām. Tad ēdieniem bija cita smarža un garša," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Pauls.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit