Pēc lasītāju satraukuma ap maestro Raimonda Paula iecienītāko ēdienu – bubertu DELFI Izklaide aizsāk jaunu tematisko rubriku, kurā sabiedrībā zināmi cilvēki ieteiks savu mīļāko ēdienu receptes.
Piemēram, miljonārs Jūlijs Krūmiņš (attēlā) ir ne tikai retu delikatešu un smalku cigāru, bet arī prasmīgi pagatavotu vēžu cienītājs, tāpēc uzņēmējs labprāt dalās sava iecienītā ēdiena receptē.
"Pats garšīgākais ēdiens man skaitās vēži. Agrāk tos baudīju ar alu, tagad ar kvasu, un tos varu lobīt tā, ka pirksti jau sāp, un ēst spaiņiem vien, jo cik tad tur tās gaļiņas," sarunā ar DELFI Izklaide smej Krūmiņš.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit