TV3 preses pasākums - 11
Foto: DELFI
Turpinot tematisko rubriku, kurā sabiedrībā zināmi cilvēki iesaka savu mīļāko ēdienu receptes, televīzijas raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece–Gavare (attēlā) dalās sava iecienītā spinātu pīrāga receptē.

Kā sarunā ar DELFI Izklaide atklāj skatītāju iemīļotā dažādu TV projektu vadītāja, ikdienā viņa labprātāk gatavo ēdienus, kuri neprasa ilgu laiku, tomēr reizēm galdā tiek celtas arī maltītes, kuru pagatavošana prasa lielāku rūpību, vainagojoties arī ar rezultātiem.

"Šovasar dārzā bija labi padevušies spināti un, domājot, kur tos likt, atklāju lielisku recepti, kas nedaudz nošpikota no interneta, bet principā ir manis izdomāta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!