Maris grigalis
Foto: F64

Tematiskās rubrikas ietvaros, kur sabiedrībā zināmi cilvēki atklāj savu iecienītāko ēdienu receptes, populārais un skatītāju iemīļotais televīzijas raidījumu vadītājs Māris Grigalis (attēlā) iesaka, kā pagatavot īstas latviešu pusdienas.

"Viens no maniem mīļākajiem ēdieniem ir vārīti kartupeļi ar maltās gaļas mērci. Tas, kā jāvāra kartupeļi, ir skaidrs visiem, bet, ja tos pēc izvārīšanas vēl apcep, tad ēdiena garša kļūst vēl labāka," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Grigalis.                                   

"Lai pagatavotu maltās gaļas mērci, jānopērk svaiga maltā gaļa. Tad liekam to uz pannas, piegriežam smalki sakapātu sīpoliņus un apcepam tā, lai gaļa un sīpoli kļūst zeltaini brūni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!