69598_599815510044780_1403959024_n
Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē skatītāju vērtējumam tika nodots kulinārijas raidījumu cikla Esi gardēdis trešās sezonas pirmais raidījums, kurā kopā ar raidījuma jauno vadītāju Gundegu Skudriņu virtuvē rosījās dziedātāja Linda Leen (attēlā).

Esi gardēdis savu jauno sezonu iesāka ķīniešu jaunā gada noskaņās, un raidījuma gaitā Linda Leen paguva demonstrēt ne tikai savas kulinārās iemaņas un raksturot ēst gatavošanas paradumus, bet arī atklāja, ka brīvajos brīžos labprāt eksperimentē ar dažādām receptēm, kā arī kā savas labās fiziskās formas galveno noslēpumu minēja mērenību ēdienu baudīšanā.

Pirmajā ēdienā dziedātāja pagatavoja īpašus spēka salātus no spinātiem, pīniju riekstiem, avokado, cietā siera un apelsīnu sulas, savukārt kā pamatēdiens galdā tika celts dārzeņu un sēņu risotto, kura recepti Linda Leen apguvusi Sicīlijā no kāda itāļu drauga mātes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!