Turpinot aizsākto rubriku, kurā sabiedrībā zināmi cilvēki atklāj savu iecienītāko, kā arī "firmas" ēdienu receptes, miljonārs Raimonds Gerkens (attēlā) raksturo savas ēst gatavošanas prasmes, kā arī sniedz ieskatu skābeņu zupas pagatavošanā.
"Ēst gatavot nemāku absolūti, lai gan man tas būtu jāprot, jo esmu beidzis oficiantu skolu. Tur mums mācīja ne tikai ēdiena servēšanas un pasniegšanas, bet arī pagatavošanas iemaņas, bet par nožēlu visas šīs zināšanas man ir kaut kā paslīdējušas garām.
Lai cik nepatīkami to būtu atzīt, man problēmas sagādā pat tas, kā uzvārīt olu, lai tā būtu cieti vārīta un čaumala viegli lobītos nost. Pa ausu galam esmu dzirdējis, kā tas jādara, bet paša spēkiem ar to tikt galā droši vien būtu neiespējami.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit