Gvido Linga
Foto: LETA

Turpinot tematisko rubriku, kurā sabiedrībā zināmi cilvēki iesaka savu iecienītāko ēdienu receptes, vienkāršu veidu, kā gardi pagatavot ceptu vistu, iesaka Latvijas panku kultūras pionieris Gvido Linga (attēlā).

"Pēdējā laikā stafeti ēst gatavošanā pilnībā ir pārņēmusi sieva. Pašam ikdienā gatavot nesanāk, jo tam trūkst laika, tomēr nedēļas nogalēs labprāt parosos virtuvē," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Linga.

"Man ļoti garšo dažādos veidos pagatavota vistas gaļa, un viens no iecienītākajiem ēdieniem ir cepeškrāsnī cepta vista. To var pagatavot ļoti elementāri: atliek vien ierīvēt gaļu ar sāli, un nekas vairāk nav jādara.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!