Šomēnes Rīgas ēdināšanas iestādēm pievienojusies jauna vieta – bistro Priedaine Strēlnieku ielā 1A, kura apmeklētājiem tiek solīta īpaši mājīga atmosfēra un nostalģiskas sajūtas gan ēdienu piedāvājumā, gan telpu iekārtojumā.
Kā sarunā ar DELFI Izklaidi atzina bistro šefpavārs Heinrihs Erhards, no citām Rīgas ēstuvēm Priedaine atšķirsies ar gan ar ēdienkarti, gan atmosfēru - šajā vietā apmeklētājus gaidīs "māju sajūta, neformāla apkalpošana un demokrātiskas cenas".
"Ēdienkarte ir neliela un sezonāla, maksimāli centīsimies izmantot vietējos produktus un saviem apmeklētājiem piedāvāsim klasiskas un tradicionālas lietas - tādas nezūdošas vērtības kā kotletes, mājas pastēti, zivju auksto gaļu, Olivjē salātus pēc senas receptes un citus gardumus," ieskicē Erhards.