Kārlis Streips
Foto: LETA

Turpinot nesen aizsākto rubriku, kurā sabiedrībā zināmi cilvēki iesaka savu "firmas" ēdienu receptes, noslēpumu, kā pagatavot varen gardus olu salātus, atklāj žurnālists Kārlis Streips (attēlā).

"Ēst gatavošana, kas būtībā ir ļoti relaksējošs process, ir viens no maniem vaļaspriekiem, un šai jomā esmu zinošs. Brīdī, kad sapratu, kāda ir mana seksuālā orientācija un ka man nekad nebūs "mīļās sieviņas", kura visu cep un šmorē, visu nācās iemācīties pašam.

Priecājos, piemēram, katru reizi, kad rauga mīkla tik tiešām uzrūgst, kā arī protu pagatavot gan garšīgas kotletes un pastētes, gan dažādus pamatēdienus un desertus. Labi pārzinu itāļu, franču, ķīniešu, kā arī taizemiešu virtuvi un, kad uznāk luste, gatavoju kaut ko no tām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!