"Šī ir samērā klasiska, tomēr Latvijā reti pielietota recepte uzkodai, kas ir ļoti vienkārši pagatavojama un garšīga. Ēdiens ļoti labi iederēsies uz svētku galda Lieldienās, lai gan sākotnēji var tikt novērtēts kā pavisam neikdienišķs.
Tā galvenā sastāvdaļa ir sparģeļi. Šie dārzeņi pamazām parādās arī Latvijas lielveikalos un satur īstu vitamīnu trieciendevu, tāpēc ēdiens ir ideāli piemērots pavasara sezonai un, protams, var tikt baudīts arī pēc Lieldienām," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Dreibants.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit