Rolands Ūdris
Foto: DELFI

Latvijas labākās rokgrupas The Hobos līderis Rolands Ūdris jeb Ūdrītis (attēlā) gana daudz apceļojis pasauli, nobaudījis dažādu tautu virtuves un iepazinis atšķirīgas kultūras, taču ēdienu izvēlē ir visai pieticīgs.

Arī pats, saimniekojot virtuvē, viņš lietas cenšas nesarežģīt. "Man ļoti patīk gatavot mājās, un daru to bieži," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Ūdrītis, neslēpjot arī pamācības, kā tikt pie gardas maltītes.

Ja ļoti gribas ēst, mūziķim ir padoms, kā ātri pagatavot garšīgas un sātīgas siermaizes, turklāt nevajadzēs skriet uz veikalu ar garu iepirkumu sarakstu - nepieciešama tikai maize, siers un marinēti gurķi.

"Ieliekam cepeškrāsnī maizītes un apcepam. Kamēr maizītes ir karstas, uzliekam virsū sieru, lai tas izkūst. Pēc tam sagriežam marinētu gurķi un uzliekam pa virsu sieram," savā pieredzē dalās mūziķis.

"Sanāk perfektas siermaizītes ar marinētu gurķi," savu gastronomisko meistarību rezumē populārais mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!