Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 18. aprīļa, vakarā Rīgā, kinoteātrī Splendid Palace ar līksmu burziņu tika atzīmēta šķīstošās kafijas zīmola Nescafe 75. dzimšanas diena, un pasākumu plašā pulkā apmeklēja arī sabiedrībā zināmi cilvēki.

Ballītes laikā pasākuma apmeklētājiem bija iespēja baudīt dažādus kafijas dzērienus, kā arī uzzināt daudz jauna par kafijas pagatavošanu un tās baudīšanas vēsturi un piedalīties īpašas kafijas gleznas veidošanā.

Pasākuma vadīšana bija uzticēta runīgajam radiostacijas Skonto pārstāvim Valdim Melderim, bet starp pasākuma viesiem grozījās bijušais politiķis Valdis Birkavs, dziedātāja LieneCandy, pavāršova Mūsdienu Latvijas garša producente Elīna Doļģe un citas populāras personas.

Vakara viesiem bija sarūpēts arī muzikāls pārsteigums - uz skatuves kāpa Intars Busulis kopā ar savu grupu un priecēja visus ar atraktīvu ekskluzīvu kamerkoncertu.

Kā vēsta zīmola pārstāvji Latvijā, pirmo reizi pasaulē ražot šķīstošo kafiju rūpnieciski uzsāka 1938. gada 1. aprīlī Šveices pilsētā Orbē, un kopš tā laika Nescafe šķīstošo kafiju pazīst un lieto vairāk nekā 180 pasaules valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!