Pašmāju joku plēsējs un ētera balss Kaspars Upacieris jeb Ufo (attēlā) atzīst, ka viņam reti sanāk gatavot, taču komiķim ļoti garšo olas - viņa mīļākais brokastu ēdiens svētdienu rītos ir ideāli pagatavotas mīkstās olas.
"Nav nemaz tik viegli pagatavot olas tā, lai tās būtu ideāli mīkstas. Man ir pašam savs piegājiens, kurš vienmēr nostrādā," DELFI Izklaide stāsta Ufo.
Jokdaris stāsta, ka vispirms katliņā jāielej auksts ūdens, pēc tam tajā jāieliek olas - cik nu katrs pats vēlas. Nākamais solis - olas jāvāra.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit