Kašers
Foto: F64

Bijušais šova Okartes skatuve dalībnieks un pasākumu vadītājs Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers (attēlā) pēdējā laikā sācis gatavot daudz biežāk. Kā izrādās, tam par iemeslu ir viņa īpašā Cēzara salātu recepte, kuru par ganu labu esam atzinuši arī populārā šovmeņa draugi.

"Pirms kāda laiciņa nolēmu pagatavot Cēzara salātus. Pašam garšoja, un arī draugi uzslavēja. Tā nu tagad sanācis, ka šos salātus gatavoju diezgan bieži. Vēl man patīk gatavot suši, taču es pildījumā parasti lieku vistas gaļu, nevis zivi. Gatavoju pa savam," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Kašers.

Lai pagatavotu Cēzara salātus, nepieciešami ledus salāti, vistas fileja, baltmaize un parmezāna siers, kā arī majonēze, sojas mērce, sinepes, brūnais cukurs, nedaudz etiķa un krējums mērcei un marinādei. Visu sastāvdaļu daudzums atkarīgs no tā, cik personām salāti paredzēti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!