Foto: DELFI

Spilgtā Latvijas skatuves māksliniece Anita Intaite jeb Košā (attēlā) ikdienā iecienījusi dažādus veģetāros ēdienus. Dziedātājai lielā cieņā ir dažādas zupas. Iedvesmu receptēm viņa smeļas Get Smart Cafe kafejnīcā, kurā jaunā meitene strādā par dizaineri.

"Man ļoti patīk gatavot - jo dažādāk, jo labāk. Tā kā esmu liela zupu cienītāja, nolēmu padalīties ar tomātu - mocarellas zupas recepti, kuru ikdienā var gatavot jebkurš," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj skatuves māksliniece.

Lai pagatavotu Košās iecienīto tomātu - mocarellas zupu, nepieciešami trīs lieli vai pieci vidēji tomāti, mocarellas siers, tomātu mērce, makaroni, etiķis, sarkanais sīpols, ķiploks, pipari, sāls, garšvielu maisījums, pētersīļi, loki, bazilika lapas, veseli čili pipari un melnās olīvas. Ja ir tāda vēlme, zupai var pievienot arī tomātu sulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!