YW4X9038
Foto: Mango

Turpinot rubriku, kurā atpazīstamie latvieši iesaka savas mīļākās ēdienu receptes, populārais pašmāju baikeris un Vēja brāļu ordeņa prezidents Aivars Freimanis jeb Frīdis (attēlā) iesaka, kā pagatavot jēra karbonādi ar kauliņu.

Lai pagatavotu viņa ieteikto ēdienu, nepieciešama jēra karbonāde ar kauliņu, garšvielas, sāls, pipari, eļļa, dārzeņi un zaļumi piedevām.

"Karbonādi ieliekam bļodiņā un aplejam ar eļļu. Pārkaisām ar dažādām garšvielām - sāli un pipariem. Man pašam patīk un citiem iesaku Santa Maria garšvielu medījumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!