Foto: Vida Press
81 centimetru garais Verns Troijers (attēlā) ir viens no mazākajiem cilvēciņiem pasaulē un noteikti visīsākais aktieris. Arī viņam tāpat kā citiem patīk liderīga dzīve, taču fotogrāfus pārsteidzis veids, kā Verns ieradies pludmalē.

Aizvadītās nedēļas nogalē aktieris nofotografēts Malibu pludmalē Kalifornijā, bet uz atpūtas vietu viņu, plecos uzcēlis, atnesa kāds draugs.

Tad, kā vēsta amerikāņu tabloīdi, abi vīri kādu laiku pasēdēja pludmalē, parunājās, parotaļājās ar smiltiņām, bet pludmali mazulis atstāja tieši tādā pat veidā, kā ieradies - uz drauga pleciem.

Troijers ir pundurītis, šobrīd 44 gadus vecs, bet Holivudā viņu pazīst jau gandrīz 20 gadus. Karjeru sācis kā kaskadieris, viņš drīz vien sāka filmēties arī pats un ir piedalījies dažos desmitos filmu.

Visplašāko atpazīstamību aktierim atnesa Mini-Me loma, ko viņš atveidoja kino sāgā par Ostinu Pauersu un pat saņēma MTV speciālbalvu kā labākais ekrāna pāris kopā ar Maiku Maijersu.

Pēdējos gados Troijers filmējas aizvien retāk, viņš ir kļuvis par alkoholiķi un kokaīniķi, bet publiku savulaik pārsteidza viņa internetā nopludinātais mājas seksa video ar draudzeni Renē Šraideri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!