Kombuļu Inese
Foto: Privātais arhīvs

Tautā iemīļotā skatuves māksliniece Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese (attēlā) ir īsta ēdienu gatavošanas lietpratēja - viņa nebaidās eksperimentēt un izmēģināt dažādas jaunas receptes. Pēdējā laikā viņa iecienījusi Itālijas darbaļaužu ēdienu.

"Lai pagatavotu šo vienkāršo, bet gardo pusdienu recepti, vajadzēs pētersīļus, sarkanos sīpolus, aso čili piparu, olīveļļu, sāli, spageti un oregano garšvielas.

Pētersīļus un sīpolus smalki sagriež un apcep olīveļļā - daudzums atkarīgs no katra paša. Pēc kāda laiciņa pievieno smalki sagrieztu čili piparu. Es parasti lieku vienu piparu, ja maltīte paredzēta trīs personām," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!