Foto: Kadrs no video

Otrdienas, 29. oktobra, vakarā TV3 skatītājiem bija iespēja sekot līdzi šīs nedēļas kulinārijas šova Gandrīz ideālas vakariņas raibās kompānijas piedzīvojumiem – šoreiz namatēva lomā bija iejuties kolorītais un runātīgais uzņēmējs Viesturs Zaļaiskalns (attēlā).

Viesturs saviem viesiem galdā bija nolēmis celt jēra cepeti un citus gardumus, kuriem produkti tika iegādāti galvenokārt tirgū, un iepirkšanos krietni vien aizraujošāku darīja galvenā varoņa komentāri.

Vakariņu gatavošanas laikā Viesturs iestiprinājās ar alu, iztukšojot pāris bundžiņas, bet pats viesu uzņēmējs bija drošs, ka tas viņam netraucēs godam pabarot un izklaidēt pārējos dalībniekus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!