Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē īpaši pikanta un karsta ballīte norisinājās populārajā Valmieras izklaides vietā – naktsklubā Multiklubs. Valsts svētku priekšvakarā burziņa viesus priecēja striptīza šovs.

Vakara gaitā ballītes apmeklētājus izklaidēja deju studijas Royal meitenes, taču pēc pusnakts uz kluba lielās skatuves norisinājās vērienīgs striptīza šovs, kura laikā prieciņš tika ne tikai stiprā dzimuma pārstāvjiem - īpaši bija padomāts arī par dāmām.

Kluba pārstāvji bija sarūpējuši veselu šova programmu, lai izdabātu jebkura dzimuma vēlmēm. Vispirms uz skatuves kāpa puiši, kuri ballītes apmeklētājas aplaimoja ar erotiskām dejām, savukārt vēlāk tika iepriecināti visi kungi, kad ap striptīza stieni griezās izskatīgas un pikanti ģērbtas dāmas.

Nenoliedzami, striptīzs izpelnījās milzīgu atsaucību. Dažus šie priekšnesumi tik ļoti iespaidoja, ka pat bija gatavi piebiedroties dejotājiem uz skatuves, un visdrosmīgākās izrādījās tieši meitenes, kuras ļāvās erotiskām izdarībām.

Ballītes rīkotāji nebija aizmirsuši arī par vairākiem muzikāliem pārsteigumiem - visa vakara garumā uzmundrinošus un populārus hitus spēlēja dīdžeji no Top Radio. Arī dažādi konkursi ar balvām un citas atrakcijas neizpalika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!