Kā vēsta jaunās ēstuves pārstāvji, Breaking Bread, kas mājvietu radis Antonijas ielā 9, ir mūsdienīgs restorāns, kurā valda brīva, nepiespiesta atmosfēra un tiek piedāvāta kvalitatīva un daudzveidīga ēdienkarte.
Atklāšanas pasākuma viesiem bija iespēja nobaudīt šefpavāra Ādama Harisa īpaši sarūpētas uzkodas - Hariss ir pieredzes bagāts savas jomas profesionālis no Lielbritānijas, kas pieredzi guvis vadošajos Lielbritānijas restorānos.
"Ņemot vērā restorānu kultūru Rīgā, vēlējāmies savas restorāna koncepcijas idejas realizēt tieši šeit. Rīgas sabiedrība ir tā, kas novērtēs kvalitatīvu un daudzveidīgu ēdienkarti. Turklāt vairāku gadu garumā uzkrātā restorānu pieredze gan šeit Latvijā, gan Lielbritānijā ir izveidojusi plašāku redzesloku un sapratni par to, kādam vajadzētu būt šim mūsu restorānam.