Diāna Pīrāgs ar draugu
Foto: F64

Laiks no 16. līdz 22. februārim ir pankūku nedēļa, kad pēdējais laiks iemācīties pareizi izcept šo gardumu. Visu nedēļu cepusi pankūkas, pazīstamā dziedātāja Diāna Pīrāgs – Cesto (attēlā kopā ar vīru) beidzot atklājusi ideālu recepti, kurai sekojot ikvienam izdosies kraukšķīgs gardums brīvdienu brokastīm.

"Var teikt, ka recepte ir manis pašas radīta. Šonedēļ katru dienu taisīju pankūkas, tāpēc uz nedēļas beigām bija izbeigušies milti. Taču mājās bija rudzu milti. Izlēmu tos likt lietā, un tapa šī recepte," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Pīrāgs.

Lai uzceptu perfektas rudzu miltu pankūkas, vajadzēs pusotru glāzi rupja maluma rudzu miltu, glāzi piena, glāzi ūdens, lielu karoti cukura, divas olas, mazliet sāls un olīveļļas. Jāizvēlas tikai labas kvalitātes produkti, tāpat svarīga to temperatūra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!