Trešdien, 12. augustā, vēl trīs sievietes publiski paziņojušas, ka viņas seksuāli izmantojis amerikāņu aktieris Bils Kosbijs (attēlā).

Aktrises Īdena Tērla un Linda Ridžveja-Vaitdīra, kā arī bijusī lidmašīnas stjuarte Kolīna Hjūza Losandželosā vērsās ar savām apsūdzībām pie medijiem. Tagad par 78 gadus vecā Kosbija iespējamajiem nodarījumiem publiski runājušas vairāk nekā 40 sievietes.

Ridžveja-Vaitdīra sacīja, ka esot iepazinusies ar Kosbiju 1971. gadā darba intervijā. "Viņa uzbrukums bija ātrs un ar ķirurga cienīgu precizitāti," viņa teica, piebilstot, ka Kosbijs piespiedis sievieti viņu apmierināt orāli.

Savukārt Tērlu Kosbijs esot izmantojis, kamēr aktrise filmējās 80. gadu komēdijseriālā The Cosby Show.

Hjūza iepazinās ar Kosbiju reisā uz Losandželosu. Vēlāk viņš uzaicināja stjuarti ieturēt ar viņu pusdienas Beverlihilsas viesnīcā, bet pēc tam aicināja iedzert šampanieti viņa istabā. Hjūza esot pamodusies pēc vairākām stundām un sapratusi, ka tikusi seksuāli izmantota.

"Es visu mūžu dzīvoju ar briesmīgu noslēpumu par to, ko Bils Kosbijs man nodarīja," viņa teica. "Es to nevienam neteicu."

Vairākas Kosbija apsūdzētājas pārstāv slavenību advokāte Glorija Olreda. Losandželosas Augstākā tiesa likusi Kosbijam oktobrī sniegt liecību lietā, kurā sieviete apsūdz aktieri viņas sazāļošanā un seksuālā izmantošanā, kamēr viņa vēl bija nepilngadīga.

Kā jau ziņots, jūlijā 35 sievietes žurnālam New York sniedza intervijas par Kosbija pārdarījumiem. Viņu vidū bija modeles, Playboy "zaķi" un izklaides industrijā strādājošas jaunas sievietes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!