Foto: instagram.com/nkristopane/

Bijušā premjerministra Viļa Krištopana jaunākā atvase Nikola (attēlā) ar katru dienu burtiski uzplaukst savu fanu priekšā. Simpātiskā jaunā sieviete, kuras pozitīvās izskata pārvērtības manāmas jau vairākus mēnešus, janvāra izskaņā pamainījusi tēlu, un nu izskatās teju perfekti.

Janvāra izskaņā Nikola iepriecinājusi sava Instagram foto bloga sekotājus ar pašbildīti, kurā izskatās teju kā Holivudas zvaigzne no žurnāla vāka.

Nikolas fani var novērtēt, ka simpātiskā meitene apgriezusi matus un tikusi pie veselīga, zeltaina iedeguma un grima, kas izceļ viņas smalkos sejas pantus.

Attēls Instagram izraisījis sajūsmas vētru - bildīte izpelnījusies divreiz vairāk "patīk" sirsniņu, nekā fani parasti dāvā Nikolas attēliem. Meitene vēlīgi padalījusies ar faniem savā skaistuma noslēpumā.

Nikola atklājusi, ka sejas pantus izcēlusi ar izsmidzināmā iedeguma palīdzību. Iepriekš meitene jau pastāstījusi, ka izvēlējusies ataudzēt dabiskos matus, un šajā attēlā var novērtēt, ka dabas dāvātais galvas rotas tonis viņai tiešām lieliski piestāv.

Sekot Nikolas foto blogam un priecāties par citiem skaistiem viņas attēliem var šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!