Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) nekad nav kautrējusies publiski iztirzāt ļoti intīmas savas privātās dzīves detaļas, un šonedēļ medijus pāršalkusi vēsts, ka viņa plāno izmantot surogātmāti, lai radītu savus un vīra, repera Kanjes Vesta kopīgos pēcnācējus.

Kardašjana oktobra sākumā Parīzē notikušās bruņotās aplaupīšanas dēļ šobrīd vairās no publisku pasākumu apmeklēšanas un iziešanas sabiedrībā, taču viņas ģimenes realitātes šovs "Keeping Up With The Kardashians" joprojām tiek translēts. Tiesa, notikumi, kas tajā tiek atspoguļoti, nofilmēti pirms vairākiem mēnešiem.

Šonedēļ publiskots šova jaunākās epizodes tīzeris, kurā divu bērnu mamma Kima atzīstas, ka labprāt gribētu vēl kādu atvasi, taču veselības problēmu dēļ baidās pati iznēsāt mazuli. Kā skaidrojusi Kardašjana, abas iepriekšējās grūtniecības norisinājušās ar sarežģījumiem.

Kima ir mamma trīs gadus vecajai meitai Nortai un dēlam Seintam, kuram decembrī apritēs viens gadiņš. Viņa un Kanje Vests labprāt vēlētos vēl kādu bērniņu, bet Kardašjana uztraucas, ka mazulis gaidību laikā nebūs drošībā. Arī dakteri viņu esot brīdinājuši, ka tas esot riskanti.

Abās iepriekšējās grūtniecībās Kimai bijušas problēmas ar placentu – tā bija pārāk spēcīgi piestiprinājusies pie dzemdes sieniņām, kas radījis risku mazuļa un arī māmiņas veselībai.

Kā skaidrojusi Kardašjana, kad piedzimusi Norta, placenta no viņas dzemdes sieniņām atdalījusies nepilnīgi.

"Manam ārstam nācās visu savu roku iebāzt manī un atdalīt placentu, kasot nost no dzemdes sienām ar nagiem. Cik pretīgi un sāpīgi!" sūkstījusies Kima.

Piedzīvotās likstas pamudinājušas Kimu painteresēties par citām alternatīvām. Tā kā vīrs Kanje Vests kvēli sapņo par trešo bērniņu, Kardašjana plāno izmantot surogātmātes pakalpojumus, jo pagaidām pati vēl neesot gatava iznēsāt mazuli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!