Foto: DELFI

Sestdien, 21. janvārī, Latvijas Radio 2 pop un rokdziesmu aptaujas "Muzikālā banka" finālā ar izteiksmīgu tērpu priecēja dziedātāja Anmary. Viņa bija izvēlējusies garu vakarkleitu tumši zaļā tonī.

"Tērpa autore ir Odetta Birmane, kurai pastāstīju savas sajūtas un idejas, savukārt viņa tās realizēja dzīvē. Vispirms sanācām kopā, parunājāmies, viņa man parādīja dažus iespējamos modeļus, līdz es ieraudzīju īsto un sapratu, ka tas būs mans," "Delfi Izklaidei" pastāsta dziedātāja un aizdomājas, ka kleitai piemīt nenosakāma krāsa.

"Kleita varētu būt pelēkzila ar zilganu atspīdumu – līdzīga kā manas acis. Šis ir viens no tiem toņiem, caur kuru manas acis "atdzīvojas", jo mijiedarbojas ar ēnām un gaismām," secina Anmary.

Kleitas dizainere bija parūpējusies arī par nelielu pārsteigumu, tās roku daļā iešujot mirdzošu "Swarovski" kristāliņu motīvu.

"Pirms gatavo kleitu vēl biju saņēmusi, Odetta man vaicāja – vai nevajadzētu iešūt arī ko spīdīgu? Es atbildēju – kāpēc ne? Galarezultāts man ļoti patīk, jūtos labi," pastāsta dziedātāja, kura tērpam pieskaņojusi arī zaļu akmentiņu auskarus.

"Tie ir no maniem personīgajiem krājumiem. Meklējot auskarus, kuri piestāvētu pie kleitas, darīju pavisam vienkārši – atradu mājās visus zaļos un – izvēlējos," "Delfi Izklaidei" stāsta Anmary.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!