Foto: Vida Press
Aktiera Vila Smita sieva Džeida Pinketa Smita atzinusies, ka bijusi savam vīram neuzticīga. Šī atzīšanās notikusi pēc tam, kad tabloīdus par šādu faktu informēja dziedātājs Augusto Alsina.

Ja sākotnēji Smitu pāra pārstāvji medijiem noliedza runas, ka Džeidai Pinketai laulības laikā bijis mīļākais, tad tagad pati Džeida publiski atzinusi: tā tik tiešām bijis.

Stāsts ved uz četrus gadus senu pagātni, kad Vils Smits un Džeida it kā vienojušies par brīvām attiecībām ģimenē.

Šovā "Red Table Talk" aktrise atklājusi laulības dzīves aizkulises. Vairāk nekā 25 gadus dzīvojot kopā, Džeida kļuvusi par tādu sievieti, kura gatava runāt teju par visu, tikai ne par savu privāto dzīvi. Kad reperis Alsina deva mājienus, ka abiem bijušas romantiskas attiecības, kuras turklāt esot atļāvis Vils Smits, aktrise piekritusi izskaidrot radušos situāciju.

"Pirms četrarpus gadiem biju nestabilā psihes stāvoklī, un sāku "draudzēties" ar Alsinu," šovā neslēpj Smita kundze. Tobrīd bijis grūts periods laulībā, pārim bijusi nepieciešama "atkārtota uzlāde". Smita par sānsoli runā tāpēc, lai apklusinātu baumas un spekulācijas par šo tēmu.

Šovā, kurā laulātie sēdēja pie viena galda, abi atzīst, ka tobrīd bijuši pašķīrušies. Par pauzi attiecībās abi vienojušies, turklāt neesot bijis tā, ka Smits atļāvis sievai ieviest mīļāko, kā iepriekš vēstīja tabloīdi.

"Neviens nekādas atļaujas nedeva. Vienīgais cilvēks, kas var man kaut ko ļaut vai liegt, esmu es pati," skaidro aktrise.

Savukārt Smits teic: vienkārši pieņēmis faktu, ka sievai ir mīļākais. Tas gan viņu ļoti sāpinājis, atzīst aktieris.

Džeida Pinketa attiecības ar Alsinu pārtraukusi, šobrīd situācija jau ir izsāpēta, tāpēc abi par notikušo spējot runāt ar vieglumu. Smitu pāris uzskata, ka trešā cilvēka ienākšana laulībā grūtos periodos var atgadīties daudziem, taču būtiski, lai vīram un sievai vienam no otra nebūtu noslēpumu.

Vils Smits ar aktrisi un scenāristi Džeidu Pinketu apprecējās 1997. gadā, pārim ir divi bērni – 21 gadu vecais Džeidans un 19 gadu vecā meita Vilova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!