MISC 2.0 - 11101
Foto: Privātais arhīvs
Bokseris Kristaps Zutis gluži nesen pieteica sevi ēdināšanas biznesā un atvēra iestādi "Zēstuve", kas specializējas gruzīnu virtuves gardumu hinkaļu un hačapuri gatavošanā. Bet nu Zutis savu lolojumu pārdod. Sarunā ar portālu "Delfi" Zutis skaidro šāda lēmuma iemeslus.

"Zēstuve" īsā laikā kļuva visai populāra ēšanas vieta – tam par labu nāca gan aktivitātes sociālajos tīklos, gan ēdēju atsauksmes par maltīšu kvalitāti. Tomēr otrdien iestādes saimnieks Kristaps Zutis "Instagram" platformā vēstīja, ka "Zēstuvi" pārdod.

Kā viņš skaidro portālam "Delfi", uzņēmums izveidots partnerībā ar kādu cilvēku, kurš nav attaisnojis uz sevi liktās cerības. "Partneris pievīla, viņam ir atkarības problēmas un mūsu sadarbība izjuka," skaidro Zutis. Bokseris "Zēstuvē" atbildēja par mārketinga aktivitātēm, bet beigās sanācis, ka "man pašam jāmazgā arī trauki".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!