Foto: Scanpix/AP/LETA
Komiksu fani Vilemam Defo jau vairākus gadus ir teikuši, ka viņš būtu ideāls Džokera atveidotājs. Amerikāņu aktierim noteikti ir lomai atbilstoša seja, un viņa Zaļā Goblina loma parādīja, ka viņš ļoti labi spēj pārtapt un iejusties komiksu ļaundara ādā.

Nesenā intervijā ar "British GQ" Defo tika vaicāts, vai viņam patīk atveidot ļaundarus. Uz to viņš atbildēja: "Es nezinu. Es varētu teikt: "Ak, jā, ir jautri atveidot ļaundarus, jo var darīt lietas, ko nevar darīt reālajā dzīvē, vai arī ir jautri spēlēties ar savu tumšo pusi." Bet es nezinu. Es nedomāju par tādām lietām," ziņo "Forbes".

Visiem par pārsteigumu, intervijas laikā Defo izteica dažus komentārus par iespējamo "Džokers 2" turpinājuma sižetu, kas varētu iepriecināt fanus. Aktierim tika lūgts apdomāt, vai viņš kādreiz būtu gatavs spēlēt šo varoni, jo gadiem ilgi tika teikts, ka viņš ir lieliski piemērots šai lomai. Defo atbildēja, ka labprāt spēlētu šo lomu, un viņam pat ir idejas, kā viņš varētu iekļauties Fīniksa Džokera turpinājumā un kopā ar viņu attēlot nozieguma klaunu.

Iepazīsties ar Defo scenārija ideju: "Būtu interesanti, ja būtu kāds tēls, kurš izliktos par Džokeri. Proti, tēls, kurš apgalvotu, ka viņš ir Džokers, bet patiesībā viņš nemaz nebūtu Džokers. Un tas paver iespējamību interesantam stāstam." Tomēr viņa izdomātajā scenārijā, bez šaubām, aktieris Hoakins Fīnikss (Džokera atveidotājs) arī piedalītos – vienkārši būtu vēl viens līdzinieks, kas atdarinātu un izspēlētu viņa paveikto.

Viņš piebilda: "Es par šo stāstu fantazēju. Es arīdzan ar nevienu neesmu par to runājis, tu esi pirmais!"

Defo komentāri būs mūzika to fanu ausīm, kuri jau gadiem ilgi ir nodēvējuši aktieri par Betmena galveno ienaidnieku. Defo ir sena vēsture, attēlojot šaubīgu nodomu varoņus, īpaši tādu kā Zaļo Goblinu oriģinālajā "Zirnekļcilvēka" triloģijā ar Tobiju Magvairu un jaunākajā "Zirnekļcilvēks: Mājupceļa nav" ar Tomu Holandu.

Aktiera "Džokers 2" scenārija ideja neapšaubāmi izraisīs ažiotāžas un spekulācijas par turpinājumu, jo daudzi fani, visticamāk, vēlētos redzēt, ka Defo parādās kā Džokera viltvārdis. Tagad, kad viņa idejas ir atklātas, ja Defo nesaņems iespēju spēlēt Džokeru, tā tiks uzskatīta par ļoti neizmantotu iespēju. Tomēr faniem nevajadzētu krist izmisumā, ja aktieris nav Fīniksa vadītajā turpinājumā, jo iespējams, ka viņa unikālās idejas par Džokera filmu var realizēt kāds cits drosmīgs režisors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!