Foto: Vida Press
Indijā dzimusī aktrise, modele un kroņa ieguvēja 2000. gada konkursā "Mis Pasaule" Prijanka Čopra sagaidījusi savu pirmo bērnu – 39 gadu vecumā viņa un desmit gadus jaunākais dziedātājs Niks Džonass kļuvuši par vecākiem, vēsta ārvalstu tabloīdi.

Čopras un Džonasa meitiņa nākusi pasaulē 15. janvārī, un bērnu iznēsājusi surogātmāte. Ar meitas tēvu, amerikāņu dziedātāju Niku Džonasu indiešu skaistule apprecējās 2018. gadā pēc septiņu mēnešu pazīšanās.

Kāds pārim pietuvināts cilvēks tabloīdiem ziņojis, ka Čopra un Džonass jau ilgāku laiku gribējuši ģimenes papildinājumu un nu beidzot tas sagaidīts. "Tagad viņi ir pa īstam laimīgi – viņi ir gatavi audzināt bērnu, šis ir jauns izaicinājums viņu dzīvē," teic zinātājs. Jaundzimušais abiem ir pirmais bērns.

Prijanka Čopra ir viena no pasaulē slavenākajām indietēm izklaides sfērā. Aktrises karjeru viņa sāka divus gadus pēc tam, kad tika atzīta par pasaulē skaistāko sievieti. Izdevums "Time" Čopru nosaucis par vienu no simts pasaulē iedvesmojošākajiem cilvēkiem, savukārt "Forbes" viņu iekļāva ietekmīgāko personību Top100.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!