Kā pirmais viesus pie sevis uzņems aktieris Gints Andžāns. Viņam ļoti patīk gatavot un eksperimentēt virtuvē, bet saviem vēl nezināmajiem viesiem viņš pasniegs draugu un paziņu ieteiktas receptes. Pamatēdienā viesi baudīs brusketu ar pastēti, sieru un zaļumiem, pamatēdienā lasi ar paša gatavotām mērcītēm, bet saldajā – zemeņu un laima saldo ar cepumiem.
Otrdienā viesus savās mājās uzņems komponists Kārlis Auzāns, kura kaislība ir ceļošana, un tas atspoguļosies gan viņa gatavotajos ēdienos, vakara atmosfērā, galda klājumā un pat muzikālajā noformējumā, kas viesus burtiski aizvilinās uz saulaino Meksiku. Lai taptu gvakamole un dažādas tako mērces, virtuvē Kārlim pievienosies viņa meitas, bet, lai vakars būtu pavisam izdevies, kopā ar viesiem savā ierakstu studijā Kārlis ierakstīs vienu no populārākajām meksikāņu melodijām.
Trešā vakara namamāte būs aktrise Anta Aizupe. Arī Antas vakariņu veidošanā ar padomu un palīdzību būs iesaistījusies teju visa viņas ģimene un gan galda noformēšanā, gan klāšanā piedalīsies viņas mazās meitas. Ēdienu nosaukumos atspoguļosies Antas dzimtā Alūksnes puse, bet izklaidējot viesus, Anta izveidojusi spēli par viņiem pašiem.
Nedēļas pēdējās vakariņas gatavos horeogrāfe Inga Krasovska. Ingai patīk veselīgs uzturs un to saņems arī viņas vakariņu viesi, bet Ingas vakariņas izvērsīsies par performanci visā vakara garumā – viesi tiks sagaidīti ar mūziku, starp ēdieniem Inga viesiem rādīs savus talantus, bet izklaides vietā visi četri vakariņotāji Ingas vadībā iestudēs deju.