Kā pirmais viesus pie sevis uzņems aktieris Gints Andžāns. Viņam ļoti patīk gatavot un eksperimentēt virtuvē, bet saviem vēl nezināmajiem viesiem viņš pasniegs draugu un paziņu ieteiktas receptes. Pamatēdienā viesi baudīs brusketu ar pastēti, sieru un zaļumiem, pamatēdienā lasi ar paša gatavotām mērcītēm, bet saldajā – zemeņu un laima saldo ar cepumiem.
Otrdienā viesus savās mājās uzņems komponists Kārlis Auzāns, kura kaislība ir ceļošana, un tas atspoguļosies gan viņa gatavotajos ēdienos, vakara atmosfērā, galda klājumā un pat muzikālajā noformējumā, kas viesus burtiski aizvilinās uz saulaino Meksiku. Lai taptu gvakamole un dažādas tako mērces, virtuvē Kārlim pievienosies viņa meitas, bet, lai vakars būtu pavisam izdevies, kopā ar viesiem savā ierakstu studijā Kārlis ierakstīs vienu no populārākajām meksikāņu melodijām.