Foto: LETA/Publicitātes foto
Krīze iezagusies žurnālista Sandija Semjonova laulībā ar Latvijas Televīzijas Programmu daļas direktori Janu Semjonovu, šonedēļ ziņo izdevums "Privātā Dzīve", publicējot arī paša Sandija redzējumu uz notiekošo.

Semjonovu pāris ir kopā vairāk nekā 20 gadus, laulībā dzimuši četri bērni. Agrāk Sandijs strādāja LTV, kas ir arī viņa kundzes darbavieta, bet nu jau nepilnu gadu vada "Preses klubu" kanālā TV24.

Sandija Semjonova zeltnesī jau kādu laiku nav redzams laulību gredzens, raksta "Privātā Dzīve". Vaicāts komentēt, kāpēc tā, žurnālists skaidro, ka gredzens mēdzot traucēt, taču kopumā tā neesamība nenozīmē beigas laulībai.

Tomēr Semjonovs nenoliedz, ka ģimenē iezadzies krīzes brīdis. "Ir sarežģījumi attiecībās, bet tas var būt pārejoši, nepārejoši... Kas to lai zina, cik cilvēki ilgi dzīvos kopā? Mēs ar Janu dzīvojam kopā jau vairāk nekā 20 gadus un neko nezinu, ka būtu iesniegti šķiršanās dokumenti. Ir posmi, kas ir vieglāki, tad ir posmi, kas grūtāki. Viss kopā – kovids, karš Ukrainā, depresija... Bet tas, ka būtu šķīrušies, gan nav taisnība," žurnālam skaidro Semjonovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!