Foto: LETA

Šefpavārs, uzņēmējs un kulinārijas šovu dalībnieks Raimonds Zommers tikai nesen sastapis savu mīlestību – to īsto viņš esot gaidījis vairākus gadus, Zommers atklāj TV sarunu šovā "Kad viņas satiekas".

Raimonds Zommers vēl nav apprecējies, taču viņa sirds arī vairs nav brīva. Kā stāsta Zommers, jau kādu laiciņu viņš ir kopā ar mīļoto sievieti vārdā Linda.

Raimonda stāsts apgāž pieņēmumu, ka iet uz klubiem un bāriem meklēt nopietnu iepazīšanos neesot vērts, – abi ar draudzeni iepazinušies tur, gaidot dzērienus pie letes. Tobrīd gan Lindai bija citas attiecības, tāpēc jauki pavadītais vakars palicis bez turpinājuma.

"Es uzskatu, ka nav pareizi jaukties pa vidu citām attiecībām. Turklāt tolaik daudz laika un spēku veltīju karjeras izaugsmei. Nebija pārliecības, ka nopietnām attiecībām manā dzīvē šobrīd ir vieta," atceras pavārs.

Latvija ir maza, un pāris gadus vēlāk Raimonds uzzinājis, ka meitene ir brīva, tad arī uzaicinājis viņu uz glāzi vīna. "Ja sajūta, ka ar cilvēku ir interesanti, jautri, vari nepiespiesti parunāties, joprojām nepazūd pēc otrā un trešā randiņa, tad ir vērts šo saikni turpināt," viņš uzskata.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!