Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 20. jūlijā, dziedātājs Aivo Oskis izdod savu debijas albumu "Suvenīrs", kā arī tā tituldziesmu ar tādu pašu nosaukumu. Singlam radīts arī videoklips, kas vizualizē to, ka savas dzīves īpašos mirkļus paši varam veidot katrs par savas dzīves suvenīriem.

Aivo Oska debijas albumā "Suvenīrs" ir desmit dziesmas, kurās iekļautas gan melodiskas balādes, gan ritmiskas pop dziesmas, kam dziedāt un dejot līdzi. "Man pašam šis debijas albums ir kā suvenīrs – katra dziesma ir par kādu noteiktu un īpašu laiku manā dzīvē, par kādu tēmu, kas liek atcerēties to, kas ir bijis. Vēlos, lai arī klausītājiem tas ir kā suvenīrs, jo tas ne tikai ir mans pirmais albums, bet arī dziesmas, ko klausīties savos īpašajos mirkļos, radot vai atceroties savas dzīves suvenīrus," saka Oskis.

Albuma dziesmu skanējumā un tekstos apspriestas dažādas tēmas, piemēram, iedrošinājums, uzdrīkstēšanās, nepadošanās, sāpju pārdzīvošana un pārvarēšana, sevis atrašana un citas.

Albums tapis, sadarbojoties ar zināmiem dziesmu autoriem un izpildītājiem – Kato, Būū, Oskaru Deigeli, Jāni Driksnu, Arni Račinski, Lieni Atvaru, Artūru Jenotu un, protams, Kasparu Ansonu, kurš ir arī albuma studijas producents.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!