Foto: Privātais arhīvs
Krievijas aktieris un režisors Aleksandrs Moločņikovs intervijā žurnālistam un videoblogerim Jurijam Dudjam atklājis, ka viņa laulība ar populāro komiķi, "Comedy woman" aktrisi Jekaterinu Varnavu ilgusi tikai dažus mēnešus. Abi apprecējās pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā, bet nu katrs dzīvo savā valstī.

Aleksandrs Moločņikovs sniedzis interviju Jurijam Djudjam, esot Ņujorkā. Tur viņš jau ilgāku laiku ir apmeties, un ar Ameriku bija saistīti arī viņa privātās dzīves plāni, proti, režisors un komiķe bija nolēmuši pārcelties uz ASV, kur Varnava varētu dzemdēt un auklēt abu bērnus.

Taču tā nav noticis. Pāris sagāja kopā 2020. gadā, iepazīstoties Krievijas šovā "Dejo ar zvaigzni", un šogad martā viņiem izdevies slepeni apprecēties – par šo faktu nezināja arī Krievijas tabloīdi. Kā intervijā stāsta Moločņikovs, pēc Krievijas iebrukuma kaimiņvalstī Ukrainā, daudzi pāri pieņēmuši lēmumu ātri salaulāties, lai izceļošanas gadījumā nebūtu lieku neērtību. Plāns pamest dzimteni bija arī Moločņikovam un Varnavai, taču negaidīti abi izšķīrās.

Vaicāts par iemesliem, kāpēc izjuka abu laulība, režisors nemāk viest skaidrību. Tā vienkārši noticis, un viss. Moločņikovu tas sarūgtina, taču abi ir palikuši labās, draudzīgās attiecībās. "Nebija tā – bladāc! –, un šķiramies. Vienkārši kaut kādas lietas iegāja strupceļā," viņš mēģināja izskaidrot. Noprotams, ka šķiršanās nav bijusi viņa iniciatīva. Uz Ameriku režisors aizbrauca viens.

Jekaterina Varnava ir 35 gadus veca komiķe, kuras performances zināmas arī Latvijā, dažādiem videorullīšiem aplidojot sociālos tīklus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!