Foto: F64/Privātais arhīvs
Kā ik nedēļu svētdienās, klāt šķietami nesvarīgāko ziņu desmitnieks – aktuālais šovbiznesa notikumu izklāsts nedēļas griezumā. Kā saka, lietas kursā jābūt!

Video: Londonas Haidparkā pārtrūkst katapultas atrakcijas gumijas

Foto: Kadrs no video

Trešdienas vakarā nepatīkamus brīžus piedzīvoja Londonas Haidparka atrakciju zonas apmeklētāji. Tur šobrīd darbojas izklaides pasākums "Ziemas brīnumzeme", un viena no atrakcijām – katapultas bumba – negaidīti sabojājās, ziņo "Mail Online".

Lasīt vairāk

Pēc neveiksmes vēlēšanās kā uz burvja mājienu pazudis Andris Lielais

Foto: Privātais arhīvs

Gatavojoties iekļūšanai 14. Saeimā, no Krievijas uz dzimteni atbēgušais aktieris Andris Lielais bija visur – uzrunājot vēlētājus, viņš braukāja pa Zemgali, bieži bija redzams TV ekrānos un bija hiperaktīvs "Facebook" platformā, visus aicinot balsot par "Attīstībai/Par!" un viņu īpaši. Tagad, pēc vēlēšanās piedzīvotās neveiksmes, Lielais ir pavisam pazudis, tostarp arī viņa draugi nezina, kur viņš ir un ko dara. Par to šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Maestro Paula mazmeitas bildināšana ar kāzām nav vainagojusies

Foto: Privātais arhīvs

Vasarā pirms diviem gadiem pašmāju dzīvesstila prese vēstīja par aizkustinošu kinorežisores Monikas Ivonnes (Monika Pedersena) bildinājumu – Monikas mīļotais vīrietis, armēņu izcelsmes režiors Mails Elojans lūdza Raimonda Paula mazmeitas roku. Taču kāzas tā arī nenotika.

Lasīt vairāk

Tīna Tērnere apglabā jau otro no saviem četriem dēliem

Foto: Vida Press

Par roka vecmāmiņu dēvētajai leģendārajai dziedātājai Tīnai Tērnerei šis ir sēru laiks. Cīņu ar vēzi zaudējis viņas dēls Ronijs Tērners, raksta "Page Six".

Lasīt vairāk

Nedēļas cepiens: Didrihsonu savdabīgās rotaļas ar bērnu

Foto: Publicitātes attēli

Viedokļu krustugunīs kārtējo reizi nonākusi populārā influencere, apģērbu veikala "Butterfly" seja Elīna Didrihsone. Jūlijā viņa laida pasaulē savu pirmdzimto – dēliņu, kuru nosauca par Džeisonu. Bet ļaudis sociālajos tīklos "plēš matus" par to, kā puisēns tiek audzināts. Jaunākais skandāls: video, kurā laimīgie vecāki izklaidē bērnu, pūloties viņu nosēdināt.

Lasīt vairāk

Mika Ozoliņa radošās aktivitātes cilvēkus Latvijā neinteresē

Foto: Publicitātes attēli

Režisors, TV realitātes šovu "tēva" Māra Ozoliņa vecākais dēls Miks Ozoliņš nesen izdevis sava dzīvesstāsta un atklāsmju grāmatu "1001 guru". Uz tikšanos ar autoru lielveikalā atnāca vien daži cilvēki, bet Mika izsludinātā "atvērtā dialoga tūre" vispār tika atcelta, šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

12 gadus pēc Groduma nāves Elita Patmalniece uzsākusi jaunas attiecības

Foto: F64

Košā māksliniece Elita Patmalniece joprojām reizēm sapņos redz Jāni Grodumu, taču nu viņas dzīvē ienācis kāds jauns cilvēks. Ļoti piesardzīgi un diskrēti viņa to atklājusi intervijā populārākajam Latvijas žurnālam "Ieva".

Lasīt vairāk

Vairākas dāmas atkal dzer. Kā mainījusies 'Ērkšķu' meiteņu dzīve pusgadu pēc šova

Foto: Publicitātes foto

Projekts "Caur ērkšķiem uz..." tika filmēts vasarā. Tagad, kad uzvarētāja jau noskaidrota, šova dāmas sanākušas kopā, lai atklātu, kā mainījusies viņu dzīve pēc projekta. Diemžēl vairākas dalībnieces šova dotās iespējas vienkārši nopūdelējušas.

Lasīt vairāk

Visai šausmīgs Džonija Noksvila 'pranks' beidzas ar tiesvedību

Foto: Vida Press

Leģendārās jokdaru apvienības "Jackass" viens no varoņiem Džonijs Noksvils iesūdzēts tiesā saistībā ar emocionālu pārdzīvojumu, ko viņš sagādājis kādam elektriķim, ziņo TMZ.

Lasīt vairāk

Mūziķa Leonarda Koena bērni tiesā cīnās par viņa bagātībām

Foto: Vida Press

Izcilā kanādiešu dziedātāja Leonarda Koena divi pieaugušie bērni – dēls un meita – jau vairāk nekā gadu cīnās Losandželosas Augstākajā tiesā, lai atņemtu pilnvaras advokātam Robertam Korijam, kuru pirms nāves mūziķis izvēlējās par savu bagātību pārvaldnieku, ziņo "New York Post".

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!