Foto: Vida Press
Leģendārais amerikāņu basketbolists Šakils O'Nīls jauno gadu sagaidīs jaunā formā – būdams sasniedzis 181 kilogramu svara, sportists nolēma, ka jātievē. Īpaši viņu kaitinājis "vēders, kas karājas pār bikšu jostu", O'Nīls atklājis intervijā "Entertainment Tonight".

216 centimetru garais Šakils O'Nīls savus fanus spēj iedvesmot: pensionētais basketbolists "nometis" jau 19 kilogramus liekā svara un plāno atbrīvoties no vēl apmēram deviņiem kilogramiem.

Ne tik sen basketbolists svēra 181 kilogramu, tad nokritās līdz 165, un progress turpinoties. Kā skaidro O'Nīls, svars vienkārši "krīt nost", pateicoties noteiktām izmaiņām dzīvesveidā. "Stāsts ir vienkārši par pareizu ēšanu," tievēšanas noslēpumus atklāj viņš.

"Es negribu, lai mans vēders karājas pāri jostai. Ļaujiet man būt slaidam," izteicās basketbolists.

Liktenīgo pamudinājumu dzīvesveida maiņai devusi kāda viņa draudzene, kura piezvanījusi un tiešā tekstā pateikusi: Šakil, tu esi resns! Sieviete rekomendējusi veikt asins analīzes, kuras savukārt uzrādījušas būtisku dzelzs trūkumu O'Nīla organismā. Viņš sācis ēst vairāk dārzeņu, atteicies no limonādēm un maizes, un svars sācis rukt.

Kā stāsta basketbola leģenda, nekad iepriekš viņš nav bijis "salātu ēdājs", taču tagad tie ir viņa ikdienas ēdienkartē. Sportists arīdzan nav pametis novārtā fizisko kultūru, jo tikai ar treniņiem viņš varētu piepildīt savu sapni "kļūt par sekssimbolu", intervijā jokoja O'Nīls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!