Foto: LETA
Tikai šogad aprīlī bijusī dziedātāja, šobrīd skandalozo slavu guvusī influencere apprecējās, bet nu ziņo par laulības krahu. Viņa vēsta, ka kopā ar laulāto draugu Krišjāni Sondoru nolēmuši tālāk iet katrs savu ceļu, vienlaikus paliekot gādīgi vecāki savam dēliņam.

"Dzīvē tā notiek, ka vienkārši skatījums uz lietām nesaliekas kopā. Zinu, ka mēs būsim paši labākie vecāki savam mīļajam dēliņam Hugo. Es ļoti lūgšu nenosodīt nevienu pusi, tā vienkārši notiek. Dzīve turpinās," ar paziņojumu klajā nākusi influencere. Viņa lūdz neuzdot liekus jautājumus un dot laiku "sadziedēt sirsniņas".

Šova "X Faktors" pirmās sezonas fināliste par precētu sievu kļuva šogad aprīlī pēc dažu gadu draudzības ar Sondoru.

Kāzas tika rīkotas visai šaurā lokā, jo pāris bija nolēmis 2023. gadā laulāties baznīcā ar vērienu un plašām svinībām. Viņasprāt, šis gads nebija piemērots lielām svinībām.

Miglānes un Sondora dēls nāca pasaulē pirms diviem gadiem. Miglānes vīrs kā toreiz, tā tagad no plašākās publicitātes izvairās.

22 gadus vecā Miglāne ieguva bēdīgu slavu pēc tam, kad Patērētāju tiesību aizsardzības centrs viņu sodīja par negodīgu "influencēšanu", piemērojot 1500 eiro sodu. Jauniete joprojām tiesājas par tā likumiskumu. Miglānei "Instagram" platformā seko vairāk nekā 73 tūkstoši interesentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!