Foto: Vida Press
Aktrise Ešlija Olsena, kuru Latvijā atcerās kā vienu no jaukajām dvīnītēm TV komēdijseriālā "Pilna māja", nupat visai slepenos apstākļos izgājusi pie vīra. Šīs ir viņas pirmās laulības, vēsta "Page Six".

36 gadus vecā Ešlija Olsena 28. decembrī slepenā ceremonijā privātmājā kļuvusi par mākslinieka Luisa Eisnera kundzi. Kāzu svinībās klāt bijuši apmēram 50 viesi.

Pāris ir kopā jau sešus gadus, taču savas attiecības raduši neafišēt – Olsena ar Eisneru reti kad manīti kopā publiskos pasākumos. Neraugoties uz to, ka viņu attiecības izveidojās jau 2017. gadā, tikai pērnā gada septembrī abi pirmo reizi kopā kāpa uz tā dēvētā sarkanā paklāja.

Olsenas vīrs ir turīgs cilvēks no turīgas ģimenes. Viņa tēvs ir ietekmīgs advokāts, kurš bijis vairāku kompāniju prezidents, bet māte ir juvelierizstrādājumu dizainere un galvenā redaktore Rietumkrasta "Vogue" izdevumam.

Ešlijai Olsenai šīs ir pirmās laulības, savukārt viņas dvīņu māsa Mērija Keita Olsena nesen "finišēja" šķiršanos no sava bijušā vīra, baņķiera Olivjē Sarkozī. Viņš par Mēriju ir krietni vecāks. Šis pāris apprecējās 2015. gadā, bet pēc pieciem gadiem Olsena iesniedza šķiršanās prasību. Lai sadalītu visas bagātības, process noslēdzies tikai pagājušajā gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!