Foto: Mārtiņš Purviņš, DELFI
Aktieru pāra Ievas Florences-Vīksnes un viņas vīra Oskara Vīksnes divus gadus vecais dēliņš izvests sabiedrībā – viņš kopā ar vecākiem baudīja pirmizrādi jaunajai "Animācijas brigādes" filmai "Lielais Indriķis".

Pirmizrādi kinoteātrī piedzīvojusi studijas "Animācijas brigāde" jaunā pilnmetrāžas filma bērniem "Lielais Indriķis". Pirmizrādes seansā klāt bija filmas autori Māris Putniņš un Jānis Cimermanis, kā arī aktieru ansamblis, savukārt skatītāju rindās sēdēja kultūras gardēži ar un bez bērniem.

Ar savu atvasi bija ieradusies aktrise, tagad vairāk influencere Ieva Florence-Vīksne un viņas vīrs. Mazais Leonards piedzima Valentīndienā tieši pirms diviem gadiem un nu jau bauda vietējo kino.
Atgādinām, ka grūtniecību viņa slēpusi pat no draugiem un kolēģiem, un padēmijas laikā nesatiekoties, tas arī izdevies. Arī viņas sekotāji "Instagram" vietnē par jauno statusu neko nevarēja nojaust: reklamējot sadarbības produktus, Florence-Vīksne pozējusi tā, ka augošo vēderu neviens nevarēja pamanīt. Kad dēls piedzima, aktrise ātri vien mazuli "integrēja" savā digitālajā saturā.

Florence un Vīksne apprecējās 2019. gadā pēc astoņu gadu draudzības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!