Foto: Publicitātes foto

Viktors Buntovskis – otrās vietas ieguvējs populārajā jauno talantu šovā "X Faktors" – turpina priecēt savus sekotājus un izdod savu pirmo dziesmu. Tai dots nosaukums "Mēness", un dziesmas klipā filmējusies modele Hanna Cuprijanoviča – māsa nu jau pazīstamajai dziedātājai Patrišai.

Dziesma vēsta par sāpīgu šķiršanos un pieredzi, kas jāpārdzīvo, bet jāspēj arī palaist vaļā un doties tālāk. "Šī dziesma ir pateicība visiem maniem atbalstītājiem gan "X Faktora" laikā, gan pēc tā, jo esmu saņēmis neskaitāmas motivējošas ziņas, kuras liek neapstāties pēc šova, bet radīt pašam un darboties mūzikas jomā arī turpmāk," portālam "Delfi" saka Viktors.

Mūzikas video režisors ir tautā zināmais reperis Reiks, kurš sadarbību ar Viktoru Buntovski ir uzsācis salīdzinoši nesen, taču pamanījis puisi jau "X Faktora" laikos.

"Šim džekam ir liels potenciāls! Labprāt palīdzētu to attīstīt. Redzot, ka Viktors pēc šova nav izdevis nevienu dziesmu, nolēmu viņam piedāvāt sadarbību. Mēs satikāmies un jau pirmajā tikšanās reizē šo dziesmu uzrakstījām," skaidro Reiks.

Šovā "X Faktors" 2021. gadā Viktors Buntovskis palika otrajā vietā, piekāpjoties uzvarētājai Grētai Grantiņai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!