Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Holivudas aktiera Breda Pita attiecības ar gados krietni jaunāko Insesu de Ramonu iegājušas nopietnākā fāzē – viņš draudzeni iepazīstinājis ar vairākiem bērniem, kāds pārim pietuvināts avots pastāstījis britu tabloīdam "Mail Online".

29 gadus vecā Inesa de Ramona iepazinusies ar "lielāko daļu no Pita sešiem bērniem", kuri nāca pasaulē viņa laulībā ar Andželīnu Džoliju. Turklāt Pitam itin nemaz nerūpot bijušās sievas domas par šo pavērsienu, tabloīdam "Mail Online" pavēstījis pārim zināms cilvēks.

Iepazīstināšana ar atvasēm vērtējams kā būtisks pavērsiens abu attiecībās, tās kļuvušas nopietnākas.

Turklāt 59 gadus vecais Pits esot liels atbalsts draudzenei šobrīd, kad tiek šķirta viņas laulība ar aktieri Polu Vesliju. De Ramona un Veslijs par šķiršanos pavēstīja pirms pieciem mēnešiem, tomēr tikai 17. februārī iesniegts oficiāls laulības šķiršanas pieteikums, raksta tabloīds.

Par Holivudas aktiera jauno aizraušanos kļuva zināms 2022. gada novembrī. ASV mediji ziņoja, ka viņš satuvinājies ar šveiciešu izcelsmes veselīga dzīvesveida treneri un juvelierizstrādājumu zīmola "Anita Ko" pārvaldnieci Inesu de Ramonu. Tagad mīlnieki kopīgi ceļo un atpūšas dažādos kūrortos.

Kopš šķiršanās no aktrises Andželinas Džolijas Pits vairākkārt sabiedrībā manīts ar citām sievietēm, taču neviens romāns nav kļuvis pavisam nopietns. Pits bijis precējies divreiz – ar aktrisi Dženiferu Anistoni un vēlāk ar Džoliju. Šķiršanās ar pēdējo sievu Pitam nozīmē tiesāšanos nu jau vairāku gadu garumā, abi cīnās gan par mantu, gan par tiesībām audzināt bērnus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!