Foto: Vida Press
Holivudas aktrise Keita Hadsone pirms gada saņēma bildinājumu no sava mīļotā puiša, par pašu septiņus gadus jaunākā mūziķa Denija Fudžikavas. Tagad viņi plāno laulāties, taču nevarot saprast – rīkot lielas vai mazas kāzas, raksta "Page Six".

43 gadus vecajai Hadsonei aiz muguras ir viena neveiksmīga laulība – viņas pirmais vīrs bija mūziķis Kriss Robinsons, ar kuru laulība ilga septiņus gadus un tajā piedzima dēls.

Pēc tam Hadsone draudzējās ar mūziķi, grupas "Muse" līderi Metu Belamiju, ar kuru kopā viņa nodzīvoja četrus gadus, un abiem ir kopīgs dēls. Pāris saderinājās, tomēr līdz kāzām nenonāca.

2016. gadā Hadsone sāka romantiski tikties ar mūziķi un uzņēmēju Fudžikavu, taču abi pirmo reizi satikās jau tad, kad Hadsonei bija 23 gadi – toreiz abus iepazīstinājuši kopīgi draugi. Uzplaukstot mīlas jūtām, romāns attīstījās un jau pēc diviem gadiem pasaulē nāca viņas un drauga kopīgā meitiņa.

Pāris saderinājās 2021. gada septembrī pēc piecu gadu draudzības. Hadsone savu mīļoto dēvē par vislabāko un visjaukāko cilvēku pasaulē. Fudžikava ir 36 gadus vecs un vēl nav bijis precēts vīrs.

Aktrise vēl nav izlēmusi, kāda veida kāzas viņiem būs, taču sola tajās pamatīgu jautrību. Lūgto viesu vidū būšot tikai tādi ļaudis, kas patiesi priecāsies būt klāt. Iespējams, ceremonija tiks ieturēta japāņu tradīcijās, lai godinātu Fudžikavas senčus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!