Foto: Publicitātes foto

Vēl nupat dziedātāja Elīna Gluzunova devās pie psihoterapeita, lai meklētu risinājumu attiecību krīzei, bet jau šonedēļ Artjoms ir manīts kādā no Rīgas tirdzniecības centriem, lai iegādātos saderināšanās gredzenu – tas redzams pašmāju sadzīves šova "Ģimene burkā" jaunajās sērijās.

"Esmu ieradies Rīgā, lai Elīnai apskatītu gredzenu, par ko viņa man kunkst jau nedēļām ilgi," – ar tādiem vārdiem uz lūpām celtnieks Artjoms Gluzunovs iegāja juvelierizstrādājumu veikalā.

Pirms viņš devies uz veikalu, vīrietis esot iepazinies ar piedāvājumu arī kādā internetveikala mājaslapā, kur bija noskatījis gredzenu, kas maksā 3,51 eiro. Pārdevēja pieklājīgi noraidīja vīrieša vēlmi, jo šādā cenu kategorijā viņu veikalā gredzens nav atrodams. Artjoms neslēpj, ka cenas ir pārāk augstas un pārspīlētas priekš šāda spīdīga nieciņa. Viņš dzīvojot pēc moto: jo lētāk, jo labāk!

Iepriekš jau esam minējuši, ka Artjoms Elīnu ir bildinājis, taču toreiz sieviete bildinājumam nepiekrita, kā galveno iemeslu minot dāvātā gredzena lēto cenu. Tāpat arī zināms, ka Gluzunovs joprojām nav šķīris savu laulību ar kādu taizemieti. Tomēr viss fons neattur dziedātāju no vēlmes beidzot kļūt par sievu savu triju bērnu tēvam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!