Foto: Privātais arhīvs
Kā ik nedēļu svētdienās, klāt šķietami nesvarīgāko ziņu izlase – aktuālais šovbiznesa notikumu izklāsts nedēļas griezumā. Tās neko daudz nemaina mūsu dzīvē, tomēr interesantas un labrāt aprunātas virtuvē kā uzkodiņa. Kā saka, lietas kursā jābūt!

Nagijevs atsakās vadīt Krievijas mūzikas balvas šovu

Foto: Kadrs no video

"Pienāks laiks un mēs noteikti apbalvosim patiešām labākos mūziķus" – ar šādiem vārdiem krievu šovmenis un ikgadējs kanāla "Muz-TV" balvas vadītājs Dmitrijs Nagijevs atteicās no piedāvājuma to darīt arī šogad.

Lasīt vairāk

Pasaulslavenā aktrise Rebela Vilsone precēs latvieti Ramonu

Foto: Privātais arhīvs

Pasaulslavenā austrāliešu aktrise un komiķe Rebela Vilsone izteikusi bildinājumu savai mīļotajai sievietei, modes dizainerei Ramonai Agrumai. "Mēs sakām jā!" – par notikušo priecīgi vēsta abas mīlnieces.

Lasīt vairāk

Foto: Kā ļaudis lustējās 'Zelta mikrofona' burziņā pēc pusnakts

Foto: DELFI

Sestdien Ķīpsalas hallē notika viens no centrālajiem notikumiem pašmāju mūzikas arēnā – labākie saņēma ikgadējos "Zelta mikrofonus". Pēc pasākuma tiešraides izturīgākie mūzikas mīļotāji devās lustēties tā dēvētajā afterpārtijā.

Lasīt vairāk

Kremļa lakstīgala Gazmanovs Putina koncertā aizlīmē jakai 'Prada' zīmolu

Foto: Kadrs no video/Publicitātes foto

Kremlim īpaši lojālais dziedātājs Oļegs Gazmanovs Putina atbalsta koncertā Lužņiku stadionā Maskavā uz skatuves kāpa melnā dūnu jakā, ko ražojis slavenais itāļu zīmols "Prada". Šis zīmols savus veikalus Maskavā slēdzis. Gazmanova jakai "Prada" logotips bija aizlīmēts ar melnu materiālu.

Lasīt vairāk

Krievijas repere Instasamka nekādi netiek Rīgā; viņu vētī arī VDD

Foto: Privātais arhīvs

Austrumeiropā populārā hiphopa māksliniece Instasamka – īstajā vārdā Darja Zotejeva – jau 14. janvārī tika gaidīta Rīgā, naktsklubā "First". Izpārdotais koncerts nenotika un to pārcēla uz 17. februāri, bet arī šis pasākums nenotika. Nu izsludināts viņas koncerts 22. aprīlī, savukārt sociālajos tīklos klejo ziņas, ka Instasamka, iespējams, ir finansiāli atbalstījusi Krievijas armiju.

Lasīt vairāk

Toreiz un tagad. Košākajai Latvijas politiķei Āboltiņai – apaļi 60!

Foto: LETA/F64

Mīlēta un nīsta, cildināta un pelta... Taču vienaldzīgo nav! Viena no nozīmīgākajām un pretrunīgi vērtētajām figūrām pašmāju politikā 19. februārī svin apaļu jubileju – Solvitai Āboltiņai aprit 60 gadu.

Lasīt vairāk

Toreiz un tagad. Elegantajai pirmajai lēdijai Lilitai Zatlerei – 70!

Foto: LETA

24. februārī dzimšanas dienu svin Latvijas bijušā Valsts prezidenta Valda Zatlera kundze Lilita – viņai aprit 70 gadu. Dāma joprojām mirdz pašmāju sabiedrībā, regulāri dodoties uz dažādiem saviesīgiem kultūras pasākumiem – visbiežāk kopā ar vīru, bet dažkārt arī viena. Zatlera kundze joprojām izskatās žilbinoši un ir tikpat eleganta kā valsts pirmās lēdijas gados.

Lasīt vairāk

Lietuvu lielajā 'Eirovīzijā' pārstāvēs latviešu puišu radīta dziesma

Foto: ELTA/Publicitātes foto

Sestdienas vakarā aizvadīta Lietuvas nacionālā atlase, izvēloties savu pārstāvi lielajā "Eirovīzijā". Ne bez skandāliņa tajā uzvarējusi Monikas Linkītes izpildītā dziesma "Stay", kuras autori ir Latvijas mūziķi Krists Indrišonoks (plašāk pazīstams ar skatuves vārdu Chris Noah) un Jānis Jačmenkins jeb JJ Lush.

Lasīt vairāk

Gruzijā dzims Elbakjana ceturtais bērns; dēla vārds godinās Robinu Hudu

Foto: Privātais arhīvs

Kustības "Ghetto Games" tēvs Raimonds Elbakjans marta sākumā kļūs par jauno tēvu – pasaulē nāks viņa ceturtā atvase, kas būs pirmais kopīgais mazulis ar sievu Tamāru, kuru Elbakjans apprecēja pirms apmēram divarpus gadiem.

Lasīt vairāk

Markus Riva šķendējas, ka nesaņēma ielūgumu uz 'Zelta mikrofonu'

Foto: Publicitātes foto

Mūziķis Markus Riva sociālajā tīklā "Twitter" paudis sarūgtinājumu, ka mūzikas gada balvas "Zelta mikrofons" šogad "aizmirsuši" uz nozīmīgo pasākumu pasaukt arī viņu.

Lasīt vairāk

Smieklīgi jau ir, bet… Ļaudis pārsteidz varen ērmīgs Rīgas zobārstniecības video

Foto: Kadrs no video

"Publisks aicinājums Latvijas uzņēmumiem – ja šitā plāno lietot "TikTok", tad nevajag," tviterī raksta juriste Sigita Zvejniece. Runa ir par ortodontijas klīnikas tiktoku, kas dažu dienu laikā guvis ievērojamu popularitāti – tajā koķets zobārsts liek noprast, ka ir iespējams arī sekss ar pacienti. Protams, viss tikai pa jokam, un pacientes lomā ir zobārsta kolēģe. Interesanti, ka "Dr. Žukovas ortodontijas klīnika" nule liegusi opciju šo klipiņu komentēt, bet video guvis jau teju 130 000 skatījumu. Klīnikā uzskata, ka no tiktokiem nedrīkst spriest par dakteru profesionalitāti, tomēr mārketinga eksperts saredz reputācijas riskus.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!