Foto: Privātais arhīvs

Pretrunīgu reputāciju guvusī tīkla mārketinga biznesmene, influencere Katrīne Sauliete pošas kāzām – viņas mīļotais puisis pērn rudenī izteica bildinājumu. Kāzas notiks šovasar baznīcā Vecrīgā, un Sauliete tām gatavojas kristīgi – abi ar līgavaini dodas uz pirmslaulību kursiem. Savukārt pašmāju televīzijā influencere palielījās ar savu saderināšanās gredzenu.

Pēc trīs gadu draudzības ar pilotu Pēteri Vasiļevski šovasar plānots iestūrēt laulības ostā. Saulietes ģimenē notiek aktīva rosība kāzu rīkošanā. Pēc visa spriežot, kāzas būs lielas un bagātīgas. To rīkošanā jaunais pāris nereti pavada daudzas stundas no vietas. Izsūtīti arī ielūgumi.

Sauliete pagaidām nav publiski atklājusi, kas būs vedēji, kā arī nav informējusi savus gandrīz 60 tūkstošus sekotāju par to, kāda būs viņas kāzu kleita. Pagaidām viņa kopā ar pilotu Pēteri regulāri dodas uz Klostera ielu Vecrīgā, kur atrodas "Svētās ģimenes māja" jeb iespēja kursa veidā noklausīties, kā laulības dzīvē pieklājas uzvesties krietnai sievau un krietnam vīram. Šo apmācību iziešana ļauj slēgt laulību Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā.

Kamēr kāzu zvani vēl skan iztālēm, Sauliete vietējā TV šovā "Slavenības bez filtra" pastāstījusi par savu gredzentiņu. To mīļotais pasūtījis Berlīnē tieši viņai, un gredzenā iestrādāti divu karātu dimanti, kas veido trijstūra formu. "Viņš zināja, ka man patīk ar akmentiņu uz augšu. Lai nav nekāds čeburs, ko nevar saprast! Lai visi redz, ka tas tiešām ir saderināšanās gredzens! Man šķiet, ka pat Jelgavā to redz – tik liels ir akmens," dižojas influencere, kurai gaidāmās kāzas būs otrās dzīvē.

Iepriekš Sauliete bija precējusies ar hokejistu Kasparu Saulieti, kura uzvārdu nēsā arī tagad. Saviem sekotājiem Sauliete izpļāpājusies, ka pēc kāzām plāno pāriet jaunā vīra uzvārdā. Pēteris ir labs patēvs Sauliešu divām meitām, visi dzīvo kopā.

Jāatgādina, ka Sauliete arī pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā turpina darboties Novosibirskas uzņēmumā "NL International", no kura izšķīlies atzars "NL Europe", tomēr liela daļa tirgoto produktu joprojām ir Krievijas ražojums. Sauliete savās interneta tiešraidēs vairākkārt paudusi, ka nesaskata ētikas dabas problēmas šajā biznesā, un arī nekādu kara ziņu viņas "Instagramā" nav – izplatītājas virtuāli drīzāk karo viena ar otru, jo pirms dažiem mēnešiem no Saulietes pārstāvētā uzņēmuma atdalījās vairākas dāmas, kas uzsāka rosību konkurējošā firmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!